sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Jesperi kakkosiin agilityssä!

Kaverukset
Eli kannatti tosiaan lähteä Porvooseen kisailemaan, kun saatiin ekasta startista mukaamme sieltä nollavoitto SERT-ruusukkeen kera :) Jesse on siis tosiaan mun "agi-lainakoira" merkkiä länderi, jos ei oo tullut aiemmin mainittua. Ollaan treenattu jossain määrin muistaakseni 2009 vuoden lopulta ja 2010 puolessa välissä sain HAU:lta ensimmäisen ryhmäpaikan. Sen jälkeen ollaan treenailtu vähän säännöllisen epäsäännöllisesti, maksimissaan kerran viikossa. Isompi tauko oli sitten, kun mulle tuli se puolen vuoden Bangkokin "komennuskin" koko viime kevääks. Nyt on kesän jälkeen saatu kaikki palaset naksahtelemaan paikoilleen ja meidän viime vuoden vikoissa kisoissa Hyvinkäällä saatiin 3 virheetöntä rataa (sijat 2*eka ja 1*toka) kolmesta mahdollisesta. Ja nyt tän vuoden ekoissa kisoissa jatkettiin sitten virheettömyydellä. Aloin just laskeen, että ehkä 9 kisaa ehdittiin nyt 1-luokassa mennä puolen vuoden aikana. Melko kiivas kisatahti siis ;D Ehkä sitä vois yrittää vähän kiristää...Kiitokset vaan Jessen omistajalle Mialle lainasta, oon saanut pidettyä jonkin näkösen tatsin tähän lajiin, vaikkei omaa harrastuskoiraa olekaan ollut hetkeen :)

Diego oli tietty mukana kisapaikalla ja saikin suuren joukon ihailijoita! Osas jopa käyttäytyy aika hyvin, ei siis
Laadukas kuva palkintojenjaosta
lähtenyt ihmeemmin nakertamaan silittelijöiden sormia tai muuta vastaavaa. Muutenkin se meni kuin vanha tekijä, ei pelottanut yhtään ja häntä heilui/pyöri kuin propellikone. Saas nähdä tuleeks sille jossain välissä sellaista "epäluuloisempaa" vaihetta elämäänsä, mut toistaseks sitä ei juurikaan mikään huoleta :) Automatkatkin oli aika hauskoja, kun Diego oli mun sylissä ja Jesse mun jaloissa :D Pienistä epäilyksistä huolimatta tää tekniikka olikin tosi hyvä ja takastullessa molemmat koirat nukkuivat koko matkan. Muutenkin Jesse ja Diego viihtyy tosi hyvin yhdessä, sopii jotenkin toisilleen. Varmaan lähtis ihan kunnolla leikkimäänkin jos vaan sais sopivan tilan käyttöönsä vapaana juoksenteluun. Täytyy toivoo, että noiden ystävyys jossain määrin kestää sitten sen Diegon tulevan aikuistumisenkin, kun molemmat on kuitenkin uroksia. Mut kai se voikin onnistua, jos ne näkee tarpeeks usein tällein Diegon pentuiässä? Viime torstain treeneissäkin ne oli radanrakennuksen ajan köytettynä samaan tolppaan ja istuskeli siellä kiltisti vierekkäin.


Tähän päivitykseen ei nyt sen ihmeempiä, yritän saada jossain vaiheessa Diegon agilitypäivityksenkin aikaiseks. Tarkoittaa siis sitä, että mitä suunnitelmia mä oon ton pienen pään varalle tehnyt :D Käytiin tänään pikaisesti Jessen palautettuamme Purina Areenan kautta ja päästettiin Diegokin taas tutustumaan pariin esteeseen. Videokamera oli kerrankin mukana (kiitos kisareissun), joten pikku videopätkää myös luvassa Diegon osalta siihen päivitykseen :)

Ps. Oli näköjään sopivan rankka retkipäivä Diegolle, kun uni maistuu paremmin kuin koskaan ennen! Sopii mulle varsin mainiosti, saa ihan rauhassa kirjoitella tätäkin.

6 kommenttia:

  1. Onnittelut vaan teille hyvästä ratasuorituksesta! Ja tietysti kepokin tarvitsee onnitteluja, kun jaksaa olla mukana näillä hyytävän kylmillä keleillä ja huoltaa Diegoa sun ollessa radalla.
    Terkkuja täältä, Akulta myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Eetulle erityisesti onnitteluja :D Terkkuja takasin!

      Poista
  2. Voi sissus toi pentu on kaikissa kuvissa sievä kuin sika pienenä! Varmana oot photoshopannut siihen jotain söpöyskertoimia ihan tällasen pentukuumeisen kiusaksi :) Ja tahallas jätät kertomatta kaikki ne kauheudet, mitä pennut tekee - ne kuulemma pissaa ja kakkaa ja puree ja rikkoo paikkoja... Ihan kamalia, eiks nii?

    Niin, ja ONNEA menestyksestä lainakoiran kanssa! Sä taidat aika hyvin ton homman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin varmaan tehdä tänne jossain välissä kauhukertomus-päivitys ;D Niitä meinaan löytyy kyllä myös.
      Kiitokset onnitteluista!

      Poista
  3. Onnittelut multa kans hinosti menneistä kisosita ja luokkanoususta!
    Marille: Diego ON siis tosi söpö! Siis ihanoikeesti:)
    Suvi, mä olin unohtanut(!)sen valokuvan koiruuksista, mutta laitan sen tänään tuleen...
    En siis polta tulessa, mutta lähetän..

    jassu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti onnitteluista ja kuvista! Ja siis hyvä ettet laittanut tuleen vaan ihan kiltisti pelkkään picasaan :D

      Poista